Cumhuriyet İlkokulu

Vizyon: “Eğitimde KALİTEYE Doğru” parolasıyla öğrenci ve veli memnuniyeti oluşturmadaki kararlılığı, nitelikli eğitim kadrosu, modern alt yapısı ve öğrenci merkezli eğitim uygulamaları ile Ülkemizde ve dünyada isim yapmış eğitim kurumlarından biri olmak. Sosyal, kültürel ve sportif faaliyet denince akla gelen ilk okul olmak.

Misyon: Milli Eğitimin Temel amaçları doğrultusunda geleceğin dünyasına şekil verecek, çalışkan, ufku geniş, sahip olduğu değerleri paylaşabilen, bütün insanlığı sevgiyle kucaklayabilecek hoşgörüye sahip, huzurun ve güvenin teminatı örnek bir dünya insanı yetiştirmek.

Başarılar: 2012 yılında SBS sınavına 62 öğrencimiz sınava girmiş 58 öğrenci tercih yapabilecek puanı tamamı elde etmiştir. S.B.S sınavında 1 Fen Lisesi,3 Anadolu Öğretmen Lisesi, 5 Sağlık Meslek Lisesi,11 Anadolu lisesi ve diğer Anadolu liseleri olmak üzere toplam 41 öğrencimiz okullara yerleşmiştir.Okul sınav puan ortalamamız 321,74 ile il ortalamasının üzerindedir. 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılında "Bu Benim Eserim-TÜBİTAK" Proje yarışmasında Matematik dalında "Yolların Matematiği" adlı proje ile İl,Bölge ve Türkiye 1.si olmuştur. 2012-2013 SBS de 63 öğrenci sınava girmiş,tamamı tercih edecek puan almıştır.63 öğrenciden 57 öğrenci tercih yapmış ve tercih yapan öğrencilerimizin 1´i Fen Lisesi,4 Anadolu Öğretmen Lisesi olmak üzere tamamı tercihlerine yerleşerek yerleşme oranı %100 olmuştur. 2013-2014 yılında ilkokula dönüştürülmüştür.

Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda öğrencilerimiz için Satranç,İzcilik,Dama,Halk Oyunları,Bağlama,Gitar, Kur´an-ı Kerim, Görsel Sanatlar gibi kurslar açılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kesapcumhuriyetio.meb.k12.tr

Adres - FINDIKLI MAH. NURİ TEKBAŞ KÜME EVLERİ CUMHURIYET ILKOKULU BLOK NO: 4 KEŞAP / GİRESUN

Yerleşim Yeri - FINDIKLI MAH.NURİ TEKBAŞ KÜME EVLERİ .NO:4 KEŞAP/GİRESUN

Ulaşım GİRESUN-KEŞAP DOLMUŞLARI OKULUMUZUN KAPISINDAN GEÇER.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık GİRESUN İL MERKEZİNE 12km ,KEŞAP İLÇE MERKEZİNDE.